Afhaal Traiteur

 

– Alle gerechten worden met verse producten in onze keuken bereid.

    • Hapjes

    • Oesters

      1.50 stuk
    • Kippenboutjes

      0.90 stuk
    • Assortiment warme hapjes

      0.90 stuk
    • Rauwkostschotel

      2,50 P.P
      (Min.
      10 pers.)
    • Assortiment koude toastjes

      1,00 Stuk
    • Assortiment koude lepelhapjes

      1,30 stuk
    • Soepen

    • Aspergeroomsoep

      4.00/l
      seizoen
    • Pompoensoep

      4.00/l
      seizoen
    • Kervelsoep

      4.00/l
    • Boswachtersoep

      4.00/l
    • Broccolisoep

      4.00/l
    • Witloofsoep

      4.00/l
    • Tomatensoep met balletjes

      4.00/l
    • Kreeftenroomsoep

      7.50/l
    • Preisoep

      4.00/l
    • Kippenroomsoep

      4.00/l
    • Wortelsoep

      4.00/l
    • Verrasingsbroden

    • Mini sandwiches

      1.30 stuk
    • Mini sandwiches allemaal belegd met groentjes

      1.50 stuk
    • Verrassingsbrood

      7.50 stuk
    • Koude Voorgerechten

    • Rauwe ham met meloen

      10.00 stuk
    • Tomaat met mozzarella

      10.00 stuk
    • Rundscarpaccio

      10.00 stuk
    • Gegarneerde halve kreeft

      dagprijs
    • Gerookte zalm met asperges

      12.00 stuk
    • Gerookte zalm met zijn garnituren

      10.00 stuk
    • Gemarineerde zalm met dille

      10.00 stuk
    • Cocktail van grijze gepelde garnalen

      12.00 stuk
    • Warme Voorgerechten

    • Asperges op vlaamse wijze

      14.00 stuk
    • Scampi met lookboter

      12.00 stuk
    • Scampi met lookroomsaus

      12.00 stuk
    • Kalfszwezeriken Dijonaise

      17.50 stuk
    • Hoofdgerechten Vlees

    • Kalkoenfilet met saus naar keuze

      13.00 stuk
    • Piepkuiken met saus naar keuze

      13.00 p.p.
    • Halve parelhoen met saus naar keuze

      16.00 p.p.
    • Kwartel (2st.) met saus naar keuze

      16.00 p.p.
    • Varkensgebraad met saus naar keuze

      14.00 p.p.
    • Varkenshaasje met saus naar keuze

      16.50 p.p.
    • Orloffgebraad met roomsaus

      14.00 p.p.
    • Cordon bleu van kalfsvlees

      16.50 p.p.
    • Eendenborstfilet met saus naar keuze

      16.00 p.p.
    • Lamskroontje met saus naar keuze

      22.00 p.p.
    • Kalfszwezeriken dijonaise

      23.00 p.p.
    • Hoofdgerechten Vis

    • Gestoomde zalmfilet met witte wijnsaus

      15.00 stuk
    • Gestoomde kabeljauwfilet met sausje

      15.00 stuk
    • Trio van vis

      16.50 stuk
    • Gestoomde lotte met scampi en sausje van prei

      17.00 stuk
    • Duo van tongfilet en zalm met een roomsausje

      16.00 stuk
    • Tongfilet met scampi en sausje van spinazie

      16.00 stuk
    • Oostendse tongfilets (champignons ,mosseltjes en garnalen)

      16.50 stuk
    • Halve kreeft in eigen nat met fijne groentjes

      dagprijs
    • Paling in het groen

      winkelprijs
    • Paling op Provençaalse wijze

      winkelprijs
    • groentenkrans kan apart bij besteld worden

      3.50 p.p.
      alle aardappelgarnituren zijn inbegrepen ( puree, gratin of kroketten )
    • Wildgerechten

    • Wilde eendenborst met roomsaus

      dagprijs
    • Halve fazant

      dagprijs
    • Fazantenborstfilets met witloof roomsausje

      dagprijs
    • Hazenrugfilet met wild of pepersaus

      dagprijs
    • Hertenfilet met saus naar keuze

      dagprijs
    • Hertenragout

      dagprijs
    • Everzwijnragout

      dagprijs
    • Stel zelf uw koude schotel samen - Vlees

    • Salami

      1.50 stuk
    • Filet de sax

      1.50 stuk
    • Varkensgebraad

      1.75 stuk
    • Boerenpastei

      1.75 stuk
    • Fricandon

      1.75 stuk
    • Koude kip

      1.75 stuk
    • Kalkoenfilet

      1.75 stuk
    • Roastbeef

      2.25 stuk
    • Ham met asperge

      2.50 stuk
    • Rauwe ham met meloen

      2.75 stuk
    • Eendenmousse

      2.75 stuk
    • Beenham met asperge

      2.75 stuk
    • Gerookte eendenborst

      2.75 stuk
    • Carpaccio van rundsvlees

      3.00 stuk
    • Stel zelf uw koude schotel samen - Vis

    • Gerookte sprot

      1.50 stuk
    • Gegrilde scampi

      1.50 stuk
    • Opgespoten eitje

      1.50 stuk
    • Gamba

      1.75 stuk
    • Langoustine

      1.75 stuk
    • Oester

      1.50 stuk
    • Maatje

      2.00 stuk
      seizoen
    • Perzik met tonijn

      2.00 stuk
    • Halve tomaat garnaal

      3.25 stuk
    • Gerookte paling

      2.75 stuk
    • Gerookte forelfilet

      2.75 stuk
    • Gerookte heilbot

      3.00 stuk
    • Zalmmousse

      3.00 stuk
    • Carpaccio van verse zalm

      3.25 stuk
    • Gerookte zalm

      3.25 stuk
    • Gestoomde zalm

      3.75 stuk
    • Gerookte zalm met asperges

      5.25 stuk
    • Kaasplanken

    • Kaasplank 180 gr.

      5.25 p.p.
    • Kaasplank 240 gr.

      6.75 p.p.
    • Supplement vers fruit, noten en stokbrood

      5.00 p.p.
    • Nagerechten

    • Rijstpap

      4.00 stuk
    • Chocomousse

      4.00 stuk
    • Mousse van marsepein

      5.00 stuk
    • Mousse van aardbeien

      5.00 stuk
    • Chocolade-hazelnoot bavarois

      5.00 stuk
    • Tiramisu

      5.00 stuk
    • Orfeo Negro

      5.50 stuk
    • Passievruchten bavarois

      6.00 stuk
    • Verse fruitsalade

      6.00 stuk
    • Dessertenbuffet

      7.50 p.p.
      vanaf 10 pers.
    • mini (plexi) glaasjes

      1.00 stuk
X